Portfolio Lakópark

Waterfront City III. ütem

1033 Budapest, Folyamőr utca

Weboldal:
Ár: 52.6 – 169.9 millió Ft
Méretek: 28 – 85 m2
Lakások száma: 218 db
Átadás: 2023 első negyedév

Információk a lakóparkról

Ingatlan

ÚJ VÁROSNEGYED SZÜLETIK !
MOST VÁSÁROLJON ÚJ LAKÁST A III. KERÜLETI WATERFRONT CITYBEN, AZ ÓBUDAI DUNAPARTON.

PANORÁMA AZ ÓBUDAI-SZIGETRE, DUNÁRA ÉS A BUDAI HEGYEKRE.

SZOLGÁLTATÁSOK: JÁTSZÓTÉR, E-AUTÓ TÖLTŐÁLLOMÁS, SMART HOME ELŐKÉSZÍTÉS, ŐRSZOLGÁLAT, KÁVÉZÓK, ÉTTERMEK, TAKARÍTÓSZOLGÁLAT

A Waterfront City harmadik ütemében két 9 emeletes és egy 13 emeletes épület épül, amelyben összesen 218 lakás kerül kialakításra. Az épületekben 28 m2-es stúdiólakástól egészen a 152 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig mindenki megtalálja a számára ideálisat. A lakások 96%-a terasszal rendelkezik, néhány pedig kertkapcsolatos.

Környék

Sétatávolságra található a Hajógyári Sziget, az Árpád-híd, Óbuda főtere, a Filatorigáti Hév-megálló, iskolák, óvodák, valamint bevásárlóközpontok. A városközpont tömegközlekedéssel 15 percen belül elérhető. Szentendre autóval 25 perces távolságra található.

Közlekedés

A városnegyed kiválóan megközelíthető, pár perc sétára található a HÉV megállója, mellyel mindössze negyed óra alatt juthat el a Margit-hídhoz, vagy a Batthyány térre. A Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől, vagy az óbudai Fő térről több buszjárat közül választhat, melyekkel a belváros különböző pontjai rövid időn belül elérhetőek.

Szolgáltatások

Az itt lakók igényeit és kényelmét őrszolgálat, felügyelt kamerarendszer, vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, belső park és passzázs, játszótér, E-autó töltőállomás.

Letölthető anyagok

Műszaki leírás

Lokáció

Fejlesztő

Biggeorge Property Zrt.

A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Kapcsolat

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó: Tóth Claudia
értékesítő
+36-1-225-2520