Portfolio Lakópark

Golden Corner Center Lakópark

7624 Pécs, Bálicsi út

Weboldal:
Ár: 23 – 80 millió Ft
Méretek: 28 – 78 m2
Lakások száma: 56 db
Átlagár: 850 Ft/m2
Átadás: 2021 december
Okosotthon: Igen

Információk a lakóparkról

Ingatlan

Pécsett, országosan is egyedülálló módon, a kiemelt befektetési ingatlanokból álló Golden Corner Lakópark fejlesztője visszbérleti szolgáltatás keretében fix 7%-os hozamgaranciát biztosít a lakóparkban ingatlant vásárló ügyfeleknek.

Pécsett, a Bálicsi út elején,a város elit negyedének kapujában, és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karának mellett épül az összesen kb.60 lakásból és további ingatlanokból álló exkluzív, minden épületszinten panorámás lakópark.
A városban egyedülálló szolgáltatásokkal, műszaki tartalommal, és prémium minőségben kerülnek kivitelezésre a garantáltan értékálló lakások, melyek hosszú távon kitűnő életminőséget biztosítanak a lakóknak.

A minden téren exkluzív műszaki tartalom mellett különlegessége a lakóparnak a 24 órás portaszolgálat, mely kamerás megfigyelő rendszerrel fog a lakók és az épület biztonságáról gondoskodni, illetve az egyedi hangulatú belső átrium.

Az ’A’ épület földszintjén szolgáltatócenter létesül üzletekkel, vendéglátóegységekkel, kényelmi szolgáltatókkal.
A ’B’ épület földszintjén és 1.emeletén egészségügyi központ kerül tervezetten kialakításra, magánklinika jelleggel, prémium orvosi szolgáltatókkal.

A már az első emeleten is panorámás lakásokba, kényelmesen 2 lifttel is fel lehet jutni, melyekből az egyik a belváros felé néző panoráma lift lesz.

Az épületben energiatakarékos és modern műszaki megoldások, és szolár rendszer,illetve okosotthon funkciók teszik a lakásokat alacsony költséggel fenntarthatóvá, és kényelmessé.

Környék

A Lakópark egyetemvárosi környezetben, 10 perces gyalogos távolságra épül az összes nemzetközi képzéssel működő egyetemi kartól. Ugyanakkor a város elit negyedének számító városrész is ugyanitt kezdődik, csodálatos panorámát nyújtva az északi és nyugati mecseki hegyvonulatokra, a TV toronyra, és pazar kilátás látszik a belvárosra, és a déli városrészre, egészen a közeli horvátországi hegyvonulatokig.
A Pécsi Tudományegyetem kiemelt Klinikai Központja, és több egészségügyi intézmény is pár 100 méteres körzeten belül találhatók.

Letölthető anyagok

Alaprajzok Alaprajzok

Lokáció

Fejlesztő

Investhouse Kft

Kapcsolat

Investhouse Kft

Kapcsolattartó: Szemerjay Viktória
vezető értékesítő
+36-70-660-5000