Portfolio Lakópark

Metrodom Madarász38

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 38

Weboldal: https://metrodom.hu/madarasz38/a-haz
Ár: 28.6 – 104.8 millió Ft
Méretek: 30.3 – 116.7 m2
Lakások száma: 291 db
Átlagár: 773 Ft/m2
Átadás: 2020 harmadik negyedév
Okosotthon: Igen

Információk a lakóparkról

Ingatlan

A 2018-ban átadott két sikeres társasházunk, a Babér utca 13-15. és a Berettyó utca 2-8. közvetlen közelében, a Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán épül fel új házunk. A megújult kertvárosias környezet nem véletlenül tartozik a pesti oldal legkedveltebb részei közé, az itt élők egyszerre élvezhetik a csöndes kis utcák nyugalmát, és a közeli Váci út kiváló közlekedését és bevásárlási lehetőségeit.

A 291 lakás 5 egymástól fizikailag elkülönülő lépcsőházban található, így a gyakorlatban 5 kisebb, 55-60 lakásos házban élhetnek a lakók. A teremgarázs az épület alatt, a pinceszinten helyezkedik el, a földszinten az utcafronton üzletek és irodák, a kert felé lakások kerülnek kialakításra. A lakószintek a földszinttől a 8. emeletig tartanak, a felső szinteken nagy teraszos exkluzív apartmanokkal. Az épületek egyetlen nagyméretű közös, zárt belső kertet fognak közre, amelyben a megszokott pihenőpark mellett, kifejezetten a gyerekek igényeire szabott, a szokásos társasházi átlagot messze meghaladó igényességű, látványos játszótér kerül kialakításra, mini csúszdaparkkal. A lakópark saját multifunkcionális klubházzal rendelkezik, sportolási és szórakozási lehetőségekkel, erről ezen az oldalon olvashat részletesebben. A lakások felszereltsége, a beépített anyagok minősége (falsík alatti redőnytokok, német szaniterek és csaptelepek stb.), valamint a 24 órás portaszolgálat szintén megfelel a magasabb elvárásoknak.

Közlekedés

A megújuló 3-as metró Gyöngyösi utcai megállója mindössze 5 perc sétára található, hasonlóan a Gyöngyösi sétányhoz, illetve a Duna Plázához.

Lokáció

Fejlesztő

Metrodom Real Estate Kft.

Kapcsolat

Metrodom Real Estate Kft.

Kapcsolattartó: Metrodom
értékesítő
061-91-932-76