Portfolio Lakópark

Park West

1134 Budapest, Szabolcs utca 15-25.

Weboldal: http://www.parkwest.hu
Ár: 25.8 – 112 millió Ft
Méretek: 32 – 79 m2
Lakások száma: 229 db
Átlagár: 820 000 Ft/m2
Átadás: 2021 első félév
Okosotthon: Igen

Információk a lakóparkról

Ingatlan

A három ütemben épülő Park West első ütemében 229 lakás kerül átadásra. A földszint plusz nyolc emelet magas lakóparkban legnagyobb számban 40-50 m2-es lakások találhatóak. A tervezésnél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz és a környezettudatos megoldások kialakítása. A -1. és -2. emeleten helyezkedik el 237 db garázsbeálló és további 61 db a földszinten, elsősorban az üzletek és irodák kiszolgálására kerül kialakításra. A fennmaradó földszinti területeket az üzletek, irodák, előterek, gépészeti helyiségek és közös, illetve megvásárolható zárható tárolók foglalják el. A lakópark környezettudatos működése során hőszivattyús megoldást, vagyis olyan fűtési rendszert kínál, amely a fűtési energiaigény jelentős részét megtakarítja a környezet energiáját felhasználva. A lakások népszerűségét tovább növeli, hogy a projekt az 5%-os áfakörben épül és a fizetés 10-90%-os ütemezéssel is lehetséges. A Park Westben összesen 700 új lakás épül majd fel. Az I. ütem átadása jövő év végére várható. 

Környék

A Budapest XIII. kerületében, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt található Park West elsősorban az aktív életmódot kedvelő, környezettudatos életet élni kívánó fiatalok számára jelent optimális megoldást, akiknek fontos a jó lokáció, valamint a lakópark által biztosított közösségi és smart szolgáltatások. A Park Westtől a Városliget az épülő Biodommal és a WestEnd City Center mintegy 10 perc sétára található, valamint a belváros is könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Közlekedés

A környéket kiváló tömegközlekedés jellemzi: supán egy utcányira találhatóak a Lehel úton a 105-ös autóbusz és a 14-es villamos, a Dózsa György úton pedig a 75-ös és 79-es trolibuszok megállói, a Lehel téren pedig elérhető a 3-as metró. 

Szolgáltatások

Az új lakópark a XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén található, a környék kifejezetten jó infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a közvetlen közelben játszótér, óvoda, iskola, park, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség is található.

Lokáció

Fejlesztő

LIVING

A LIVING, a WING lakóingatlanokra specializált társmárkája, olyan modern, városi otthonok fejlesztője, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A WING 20 éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a minőségre és a megbízhatóságra.

Kapcsolat

Park West

Kapcsolattartó: Kukoricza Anna
értékesítő
+36-1-808-0888