Portfolio Lakópark

Király Boutique Residence

1061 Budapest, Király utca 46.

Weboldal: https://www.kiralyboutique.com/
Ár: 0 millió Ft
Méretek: 30 – 118 m2
Lakások száma: 61 db
Átadás: 2020 első félév

Információk a lakóparkról

Ingatlan

Örömmel mutatjuk be Önöknek legújabb, hamarosan induló, impozáns projektünket, a Király Boutique Residence-t, mely a közkedvelt és pezsgő élettel teli belváros legnépszerűbb utcájában valósul meg.

A Király Boutique Residence modern, exkluzív apartmanjai közel a belváros szívéhez, számos szórakozási és turisztikai lehetőség szomszédságában találhatóak, a VI. kerület folyamatosan fejlődő részében.

Az aparthotelként működő projektben 61 apartman lesz megtalálható a studio méretű lakástól egészen a 2-3 szobás apartmanig, melyek tökéletes időtöltést biztosítanak a rövid távú utazások alkalmával szállást igénylő vendégeknek.

A Király Boutique Residence kiváló befektetési lehetőség, mely fix éves hozamot biztosít minden tulajdonosnak
Az aparthotel jól megközelíthető számos irányból tömegközlekedéssel a nap bármely szakában, ezt biztosítja a Földalatti, számos buszjárat és a 4-6-os villamosok.
Bevásárlóközpont, éttermek, romkocsmák, szórakozóhelyek, városi klubok és a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások is, mint posta, bank és élelmiszer kiskereskedések megtalálhatóak a közvetlen közelben
A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően a szórakozási és kulturális programlehetőségek gyalogosan is könnyen elérhetőek. Az Opera, Deák tér, Vörösmarty tér, Bazilika, Zsinagóga, mind csak karnyújtásnyi távolságra fekszenek.

Az előregisztrációk erre a projektre a héten elindultak, amennyiben érdekli Önöket a projekt legyenek szívesek kapcsolatba lépni a projektfelelős kolléganőnkkel!

Lokáció

Fejlesztő

Kategora Real Estate

A spanyol Kategora Real Estate több éve foglalkozik hazánkban ingatlanbefektetési tanácsadással, ingatlanok eladásával, üzemeltetésével és ingatlanfejlesztéssel. Cégünk a budapesti ingatlanpiac alapos ismeretével, magasan képzett munkatársaival és teljes körű megoldásaival van jelen a hazai ingatlanpiacon.

A Kategora Real Estate külföldi befektetési lehetőségeket és szolgáltatásokat, integrált irányítási eszközöket kínál ügyfeleinek. Ezekkel az úttörő termékkel jelenleg 4 országban vagyunk jelen: Spanyolországban, Lengyelországban, Magyarországon és az Egyesült Királyságban is vannak irodáink, ahol jól képzett szakemberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Több mint 800 ingatlant kezelünk a világon 300 intézményi- és magánbefektető részére különböző területeken, így a szállodaiparban és a lakossági szektorban is jelen vagyunk.

Kapcsolat

Kategora Real Estate

Kapcsolattartó: Sugai Edina
Sales Manager
+36-20-239-0925