Portfolio Lakópark

Gömb Ház

1139 Budapest, Gömb utca 17-21.

Weboldal: https://gombhaz.com/
Ár: 34 – 76 millió Ft
Méretek: 47.4 – 102.8 m2
Lakások száma: 125 db
Átlagár: 700 000 Ft/m2
Átadás: 2019 második negyedév

Információk a lakóparkról

Ingatlan

A 13. kerület szívében, frekventált helyen, metró közelében, a Gömb utca – Üteg utca sarkán található legújabb innovatív Projektünk, a Gömb Ház...Velünk kerek a világ!
Ha a városközpontban szeretne élni, de mégis elszeparáltan a forgalom zajától, nagyon jó választás ez a nagy, 1000 m2-es, gondozott belső kerttel rendelkező Társasház!

Ha pedig befektetésben gondolkozik, megtalálta az ideális megoldást! A 13. kerület ezen része a bérlők legkeresettebb környéke!

Letölthető anyagok

muszaki-leiras-2-1.pdf

Lokáció

Fejlesztő

Kategora Real Estate

A spanyol Kategora Real Estate több éve foglalkozik hazánkban ingatlanbefektetési tanácsadással, ingatlanok eladásával, üzemeltetésével és ingatlanfejlesztéssel. Cégünk a budapesti ingatlanpiac alapos ismeretével, magasan képzett munkatársaival és teljes körű megoldásaival van jelen a hazai ingatlanpiacon.

A Kategora Real Estate külföldi befektetési lehetőségeket és szolgáltatásokat, integrált irányítási eszközöket kínál ügyfeleinek. Ezekkel az úttörő termékkel jelenleg 4 országban vagyunk jelen: Spanyolországban, Lengyelországban, Magyarországon és az Egyesült Királyságban is vannak irodáink, ahol jól képzett szakemberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Több mint 800 ingatlant kezelünk a világon 300 intézményi- és magánbefektető részére különböző területeken, így a szállodaiparban és a lakossági szektorban is jelen vagyunk.

Kapcsolat

Gömb Ház Kft.

Kapcsolattartó: Sugai Edina
Sales Manager
+36-20-239-0925