BudaPart City

1117 Budapest, Dombóvári út 26
Bérleti díj
15.5 – 18.5 € m2/hó
Üzemeltetés
1100 HUF/hó/m2
Jelenleg kiadó irodaterület
17220 m2
Zöld minősítés
LEED
Átadás
2021
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 15.5 – 18.5 €/m2/hó Átadás időpontja 2021
Üzemeltetés díja 1100 HUF/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható irodaterület 17220 m2 Jelenleg kiadó irodaterület 17220 m2
Közös területi szorzó 3.77 % Teljes irodaterület 19800 m2
Kiadó irodák mérete 300 m2 – 17220 m2 Irodaház neve BudaPart City
Zöld minősítés LEED Irodaház címe 1117 Budapest
Dombóvári út 26

BudaPart City információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

Ösztönözze munkatársait munkahelyi környezetükkel! A munkavállalók toborzásának ma már egyik alappillére az irodaépület elhelyezkedése, annak környéke, az iroda hangulata. A BudaPart egy unikális beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület és 25 hektárnyi zöldfelület nyújtja a természetközeliséget. Újbudán, a Duna mellett, Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk inspiráló környezetet az itt dolgozók számára. A közel 15 hektár területen elhelyezkedő közvilágítással rendelkező parkban séta- és futóút, színvonalas vendéglátóhelyek, padok, valamint parkoló találhatók. Ez a folyamatosan fejlesztett terület ismérvei az átadott épületek köré is begyűrűznek. Az irodaházak mellett lakóépületek kerülnek kialakításra a területen. A két funkció között csökkentett gépjárműforgalmú bevásárlóutca számos vendéglátóegységgel kerül kialakításra. Több sportpálya, hotel, óvoda, fitness/spa  létesítmények is hozzájárulnak az itt lakók és dolgozók feltöltődéséhez ebben a kényelmes, nyugodt, mégis élettel teli új városrészben. A BudaPart irodaházai A+ kategóriás, LEED/BREEAM minősítéssel rendelkező, hatékony és környezettudatos épületek, rengeteg lehetőséget tartogatva az itt dolgozóknak és a budai hangulatot kereső cégeknek.

 

Közlekedés

Budapest belvárosának déli kapujánál helyezkedik el a terület, számos közlekedési módot és útvonalat kínálva a megközelítésre. A BudaPart az M1-M7, valamint az M6 autópályák bevezető szakaszánál, vagyis a nyugatról és délről a fővárosba tartó közlekedési folyosó közelében helyezkedik el, valamint a Rákóczi-hídnak, a Könyves Kálmán/Hungária körútnak és az alsó rakpartoknak köszönhetően a város vérkeringésébe könnyen be lehet kapcsolódni. A tömegközlekedést tekintve Budapest legújabb, 4-es metróvonala is a BudaPart vonzáskörzetébe esik. A 33 jelű busz köti össze a területet Újbuda központ állomással és Budafokkal, valamint Budatétény és Nagytétény városrészekkel. Közvetlen elérést biztosít az 1-es villamos, melynek több megállója is van a projekt mellett. A 133 E jelű busz közvetlen kapcsolatot biztosít a belvárossal, a Ferenciek teréről negyed óra alatt.  További buszjáratok: 153, 154, amelyek a Bartók Béla úttól az Infoparkig szállítják utasaikat. A 103-as busszal az Etele térig juthatunk el, ahol szintén a 4-es metróra szállhatunk. A BKK hajó is újra kiköt a Kopaszi gátnál. A közlekedési kapcsolatok bővítése várható: 1-es villamos vonalának hosszabbítása az Etele térig, Fonódó II. villamosvonal és BUBI (közbringa rendszer) állomás szerepel a tervek között egyes dél-budai autóbuszok betérése mellett. A tömegközlekedés széles lehetőségei mellett parkolóhelyek állnak rendelkezésre a BudaPart irodaházaiban.

Szolgáltatások

o   Bankautomata o   Belső udvar vagy tetőkert o   Díjmentes parkolóövezet o   Étterem az épületben o   Fitnesz terem o   Kártyás beléptetés o   Kávézó terasszal o   Kerékpár tárolási lehetőség o   Konferenciaterem o   Öltöző o   Recepció o   Vendégparkoló o   Zuhanyzási lehetőség o   Pub o   Bár o   Bevásárló utca o   Bowling o   Gyógyszertárak o   Kereskedelmi övezet o   Mozi o   Parkolás a közelben o   Újságos o   Bemutatóterem o   Bevásárló kp. o   Fodrászat o   Hotel o   Posta o   Uszoda o   Virágüzlet o   Autómosó o   Benzinkút o   Élelmiszerbolt o   Futárszolgálat o   Játszóház o   Menza o   Orvosi egység o   Tároló helyek o   Utazási iroda o   Wellness kp. o   Bank o   Bor üzlet o   Étterem o   Gyermekmegőrző o   Kávézó o   Mosoda o   Park a közelben o   Tömegközlekedési elérhetőség o   Üzletek o   Akadálymentesítés

Letölthető anyagok

BudaPart City elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

BudaPart City fejlesztője / TULAJDONOSA

Property Market Ingatlanfejlesző Kft.

 
A Property Market Kft. első beruházása a Lágymányosi-öbölben 54 hektáron megvalósuló vegyes funkciójú és SMART CITY megoldásokkal kiegészített ingatlanfejlesztés, a BudaPart projekt, melynek része a Kopaszi gát, a fővárosiak kedvelt rekreációs helyszíne.

Property Market Ingatlanfejlesző Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Property Market Ingatlanfejlesző Kft.

Kapcsolattartó:

Telekesi-Csuhay Borbála
Értékesítési igazgató
+36-20-579... MUTASD

m_mpj5760_2000-673.jpg

Még több új irodaház
Portfolio Ingatlan