Portfolio Irodaház

BudaPart Gate

1117 Budapest, Dombóvári út 27

Weboldal: http://www.budapart.hu
Ár: 14.5 – 17.5 € m2/mth
Kiadó terület: 18165 m2
Átadás: 2019 fix év

Információk a lakóparkról

Ingatlan

Ösztönözze munkatársait munkahelyi környezetükkel! A munkavállalók toborzásának ma már egyik alappillére az irodaépület elhelyezkedése, annak környéke, az iroda hangulata. A BudaPart egy unikális beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület és 20 hektárnyi zöldfelület nyújtja a természetközeliséget. Újbudán, a Duna mellett, Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk inspiráló környezetet az itt dolgozók számára. A közel 15 hektár területen elhelyezkedő közvilágítással rendelkező parkban séta- és futóút, színvonalas vendéglátóhelyek, padok, valamint parkoló találhatók. Ez a folyamatosan fejlesztett terület ismérvei az átadott épületek köré is begyűrűznek. Az irodaházak mellett lakóépületek kerülnek kialakításra a területen. A két funkció között csökkentett gépjárműforgalmú bevásárlóutca számos vendéglátó egységgel kerül kialakításra. Több sportpálya, hotel, óvoda, fitness/spa  létesítmények is hozzájárulnak az itt lakók és dolgozók feltöltődéséhez ebben a kényelmes, nyugodt, mégis élettel teli új városrészben. A BudaPart irodaházai A+ kategóriás, LEED/BREEAM minősítéssel rendelkező, hatékony és környezettudatos épületek, rengeteg lehetőséget tartogatva az itt dolgozóknak és a budai hangulatot kereső cégeknek.   

Közlekedés

Budapest belvárosának déli kapujánál helyezkedik el a terület, számos közlekedési módot és útvonalat kínálva a megközelítésre. A BudaPart az M1-M7, valamint az M6 autópályák bevezető szakaszánál, vagyis a nyugatról és délről a fővárosba tartó közlekedési folyosó közelében helyezkedik el, valamint a Rákóczi-hídnak, a Könyves Kálmán/Hungária körútnak és az alsó rakpartoknak köszönhetően a város vérkeringésébe könnyen be lehet kapcsolódni.
A tömegközlekedést tekintve Budapest legújabb, 4-es metróvonala is a BudaPart vonzáskörzetébe esik. A 33 jelű busz köti össze a területet Újbuda központ állomással és Budafokkal, valamint Budatétény és Nagytétény városrészekkel. Közvetlen elérést biztosít az 1-es villamos, melynek több megállója is van a projekt mellett. A 133 E jelű busz közvetlen kapcsolatot biztosít a belvárossal, a Ferenciek teréről negyed óra alatt.  További buszjáratok: 153, 154, amelyek a Bartók Béla úttól az Infoparkig szállítják utasaikat. A 103-as busszal az Etele térig juthatunk el, ahol szintén a 4-es metróra szállhatunk. A BKK hajó is újra kiköt a Kopaszi gátnál. A közlekedési kapcsolatok bővítése várható: 1-es villamos vonalának hosszabbítása az Etele térig, Fonódó II. villamosvonal és BUBI (közbringa rendszer) állomás szerepel a tervek között egyes dél-budai autóbuszok betérése mellett.
A tömegközlekedés széles lehetőségei mellett parkolóhelyek állnak rendelkezésre a BudaPart irodaházaiban.

Szolgáltatások

o   Bankautomata
o   Belső udvar vagy tetőkert
o   Díjmentes parkolóövezet
o   Étterem az épületben
o   Fitnesz terem
o   Kártyás beléptetés
o   Kávézó terasszal
o   Kerékpár tárolási lehetőség
o   Konferenciaterem
o   Öltöző
o   Recepció
o   Vendégparkoló
o   Zuhanyzási lehetőség
o   Pub
o   Bár
o   Bevásárló utca
o   Bowling
o   Gyógyszertárak
o   Kereskedelmi övezet
o   Mozi
o   Parkolás a közelben
o   Újságos
o   Bemutatóterem
o   Bevásárló kp.
o   Fodrászat
o   Hotel
o   Posta
o   Uszoda
o   Virágüzlet
o   Autómosó
o   Benzinkút
o   Élelmiszerbolt
o   Futárszolgálat
o   Játszóház
o   Menza
o   Orvosi egység
o   Tároló helyek
o   Utazási iroda
o   Wellness kp.
o   Bank
o   Bor üzlet
o   Étterem
o   Gyermekmegőrző
o   Kávézó
o   Mosoda
o   Park a közelben
o   Tömegközlekedési elérhetőség
o   Üzletek
o   Akadálymentesítés

Lokáció

Fejlesztő

Property Market Ingatlanfejlesző Kft.

A Property Market Kft. első beruházása a Lágymányosi-öbölben 54 hektáron megvalósuló vegyes funkciójú és SMART CITY megoldásokkal kiegészített ingatlanfejlesztés, a BudaPart projekt, melynek része a Kopaszi gát, a fővárosiak kedvelt rekreációs helyszíne.

Kapcsolat

Property Market Ingatlanfejlesző Kft.

Kapcsolattartó: Telekesi-Csuhay Borbála
Értékesítési igazgató
+36-20-579-6368